Brood minder zout

9-5-2012
Bij Bakkerij Andringa wordt al jaren steeds minder zout toegevoegd aan de broden en de broodjes.

Zout zit in bijna alles wat u eet. Het zit er van nature in of het is toegevoegd. Of u nu kaas of koekjes eet, vleeswaren of ijs, pizza of brood: er zit vrijwel altijd keukenzout in.

Smaakmaker
Dat de meeste mensen van zout houden is niet gek. Zout is een echte smaakmaker. En we wennen snel aan zout eten. Zo makkelijk dat we er al snel teveel van binnenkrijgen. Toch went minder zout in brood net zo snel als minder suiker in de thee.

Dezelfde smaak, nog gezonder!
Als sinds 2008 gebruiken we bij Bakkerij Andringa steeds minder zout. We doen dit zo, dat de kwaliteit  van ons brood gelijk blijft en u er niets van proeft. Ons brood blijft lekker luchtig en smaakvol én wordt ook nog eens steeds gezonder. 
Nu al, voegen we minder zout toe dan de geldende norm van het Voedingscentrum.
 
Fries Nederlands

elke

woensdag

KOEKDAG